Així és, el mes de juliol finalitza i el casal d’estiu s’acomiada fins al setembre. Han sigut unes setmanes molt intenses al costat d’uns infants increïbles: creatius, divertits i curiosos.

Ha sigut una setmana especial. Hem dut a terme les activitats normals del casal: esport, tallers, anglès i piscina, però a més a més, el dimecres vam fer jocs d’aigua per fer passar la calor, amb diferents proves i jocs ben divertits i una esbojarrada guerra d’aigua final.

Per altra banda el divendres vam realitzar l’esperada sortida a Poblet. Primer vam poder visitar un dels monuments i patrimoni cultural més important de les nostres comarques, el monestir de Poblet. Vam conèixer de prop com era la vida dels monjos en aquest monestir, la seva història i els llocs més destacats com el claustre, la biblioteca o l’església on estan enterrats els reis catalans. Després d’això vam agafar de nou els autobusos i vam dirigir-nos a la Vall de Castellfollit on trobem el bosc de Poblet. Un increïble paratge natural amb gran riquesa ambiental, paisatgística i natural.

Una vegada vam estar esmorzats els més petits van trobar-se amb el follet del bosc per a que els ensenyes la seva casa i les coses més interessants del bosc. La natura és doblement meravellosa si es veu a través dels ulls d’un nen.

Per la seva banda els més grans van endinsar-se dins dels racons més profunds del bosc amb una fantàstica excursió que ens va permetre fer esport mentre gaudíem de la natura.

Ha sigut un final rodó per cinc setmanes increïbles de casal, tornem al setembre!

Bon agost!