El passat dilluns 3 de juliol vam començar la segona setmana de casal amb més de 70 nenes i nens que van omplir l’escola de gom a gom.

Per arrencar vam tornar a gaudir de les aventures del Follet del bosc i l’exploradora Jana, els nens i nenes que no els coneixien van poder fer-ho i descobrir els secrets que amaga la natura.

Durant la setmana hem fet diverses activitats i jocs.

A l’espai de taller hem fet unes magnífiques aranyes molt eixerides reutilitzant uns pots de iogurt. De la mateixa manera, reutilitzant rotllos de cartró, hem creat uns pals de pluja ben colorits.

A l’espai d’anglès hem tingut una setmana intensa ja que primer hem dissenyat i creat unes caixes de reciclatge que ens han servit per repassar els coneixements que tenim sobre la tria dels residus. Un cop pintades del color que pertoca a cada tipus de deixalla hem dut a terme un joc per a repassar aquests coneixements. A més a més els més menuts han pogut confeccionar els seus propis pots per a guardar llapis, quin estil que tenen!

Com que a l’estiu fa bon temps i s’ha d’aprofitar hem estat tota la setmana ben actius duent a terme activitat física alhora que ens ho passem d’allò més bé amb jocs i esports de tota mena. Ens encanta córrer i jugar amb els nostres amics i companys!

I com que la calor es fa notar hem pogut relaxar-nos i jugar ben fresquets a l’aigua de la piscina del Reus Deportiu tant el dimarts com el dijous.

Finalment i per acabar la setmana el divendres hem pogut fer tallers, activitats i gimcanes relacionades amb les tres Erres, aprenent així que Reduir, Reutilitzar i Reciclar són els primers passos per fer del nostre planeta un lloc més net i sostenible.