Al Casal d’estiu de La Vitxeta seguim traient-li suc a l’estiu gaudint de les diferents activitats que proposem.

A l’espai de taller els infants han pogut crear uns fantàstics prismàtics que ens han servit per a convertir-nos en exploradors i sortir al pati a buscar les bestioles, insectes i petits animals que hi podem trobar. Una de les millors estones que hem passat al casal, ens encanta buscar animals!

Com que som molt actius i mai ens cansem de fer manualitats a l’espai de taller també hem fabricat uns popets mascota ben divertits.

Finalment els més grans han tingut la responsabilitat de fer samarretes per a tots. Hem escollit tres colors i hem dissenyat unes samarretes que són l’enveja de qualsevol dissenyador, anem tots ben bonics i boniques amb les samarretes del Casal, quin goig!

A l’espai d’anglès aquesta setmana ens hem dedicat a fer uns magnífics murals sobre la platja més increïble que ens puguem imaginar. Taurons, vaixells i tobogans han omplert la imaginació dels nostres nens i nenes per a crear una platja del més original. Ara aquests murals decoren els espais del casal per a que tothom els pugui veure.

Tot i la calor ens encanta fer activitat física i jugar amb els nostres companys i a l’espai d’esport així ho hem fet. Amb l’Auger hem estat la setmana jugant a diferents jocs ben divertits i mantenint-nos en forma a través dels nostres esports preferits. Sort que comptem amb dos dies de piscina per poder refrescar-nos! Que bona està l’aigua i que divertit és jugar-hi amb els amics i les amigues!

Però el plat fort de la setmana ha sigut la sortida al Caixa Fòrum de Tarragona. Allà hem pogut aprendre i gaudir dels secrets de la nostra mar, la mar mediterrània, coneixent els elements que l’han creat i donat forma al llarg de segles, els ecosistemes que hi viuen i els riscos i perills que pateix el nostre mar en l’actualitat. Això ens fa prendre consciència de la importància de cuidar el nostre entorn alhora que el descobrim. Va ser una sortida molt interessant i divertida que vam complementar amb uns tallers molt creatius i entretinguts de creació de cotxes de joguina amb productes reciclats. Mai ens cansem d’aprendre i descobrir coses noves!